Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

2011. február 23.

Megérkezett az első Thomas csomag

Pár hete (kb. 5-6) rendeltem meg Márknak a Thomas könyvklub által reklámozott csomagokat. Ma megjött az első, amiben volt egy hátizsák, egy foglalkoztató füzet, valamint egy könyv. Mindhárom termékkel teljesen elégedett vagyok, nagyon jó minőségű mindegyik. A foglalkoztató füzetbe belepillantva, nagyon hasznos lesz Márknak. Úgy tervezte, hogy nem fogom odaadni rögtön, nem szeretném, ha azt szokná meg, hogy ripsz-ropsz jönnek az ajándékok. A foglalkoztatókat elrakom, mert azokhoz még kicsi, a könyveket és a meglepi ajándékokat elrakom ünnepekre. A továbbiakban havonta fog érkezni egy-egy csomag. Már én is nagyon várom a következőt. Ami az árát illeti, 2950 Ft, szerintem megéri. Márknak pedig biztosan tetszeni fog.

0

1 megjegyzés:

mayertimi írta...

Jó kis ajándék.
Egyébként okosan teszed, hogy nem adsz oda mindent rögtön Márknak. Nálunk a karácsony miatt, volt egy kis zavar nem olyan rég Blankában. Mert hetekig arról szólt Blanka élete, hogy bárhova mentünk, vagy bárki jött ajándékot kapott. Úgy hozzászokott ripsz-ropsz, hogy mondogatta is: kapok ajándékot!
Viszont örülök, hogy ebből nem csinál cirkuszt, mert elsőre megértette, hogy csak ünnepekkor van ajándék. És most a nyuszit várja nagyon :-))